Nytt nettkurs: Lær å bruke designverktøyet Canva

Nå finner du kurs i Canva her bibliotekutvikling.no. Du kan også melde deg på nettmøter for personlig veiledning.

Canva er et nettbasert og gratis designverktøy, som du kan bruke til å lage informasjons- og markedsføringsmateriell til både papir og nett. 

Siril Ravndal Grude

Programmet er enkelt å bruke og det inneholder også mange ferdige maler som gjør designjobben mye lettere. Kurset inneholder det mest grunnleggende du trenger å vite for å komme kjapt i gang med å bruke programmet. I tillegg inneholder kurset gode og praktiske tips til hvordan du kan lage plakater, flyere og foldere, og inspirasjon til å skape materiell som får fram det budskapet du vil formidle.   

Nettkurset er laget av Siril Ravndal Grude, på bestilling fra Rogaland fylkesbibliotek. Siril er en kreativ entreprenør med bakgrunn som medieingeniør. Nå jobber hun på Klepp bibliotek. I Klepp biblioteks kalender på Facebook finner du eksempler på design hun har laget i Canva.  

De som kommer i gang med kurset raskt, kan få personlig hjelp med sine designutfordringer av Siril. For å delta på nettmøte, må du ha gjennomgått første del av kurset. Meld deg på via TicketCo, så får du tilsendt lenke til møtet: 16. april 9-1023. april 9-1029. april 9-1030. april 9-10