Hopp til innhold

Lån den snakkende pennen PENpal

Utvalg av bøker utgitt at Mantra Lingua

Lån den snakkende pennen PENpal. Den er klar for bruk med 150 tospråklige barnebøker, og du kan laste ned flere lydfiler.

PENpal gir lyd til bøkene utgitt av Mantra Lingua Publishing. Mantra Lingua har spesialisert seg på å gi ut tospråklige bildebøker for barn, og vi har et stort utvalg av deres bøker i våre samlinger. De fleste av bøkene har tekst på engelsk pluss et fremmedspråk, men vi har også noen få titler med norsk pluss fremmedspråk. 

I samlingen vår finner du:

PENpal har lagringskapasistet til flere hundre lydfiler. Eksemplaret du låner inneholder lydfilene til ca. 150 bøker, inkludert alle de norske titlene. PENpal inneholder en bruksanvisning som viser hvordan du kan laste ned flere lydfiler fra forlagets hjemmeside og legge til i PENpal. Det er bare å laste ned de filene du trenger og la dem forbli på pennen ved retur, bare pass på at du ikke sletter noen av filene som allerede ligger der. 

Den enkleste måten å laste ned flere lydfiler er å gå til hjemmesiden til Mantra Lingua, laste ned de filene du trenger og kopiere over til pennen: 

Legg lydfilene i mappen på PENPal som heter «Ap4».  

Se video fra forlaget som viser hva PENPal kan brukes til