5. juli 2018

Biblioteklederkonferansen 2018: FRAMTIDAS FOLKEOPPLYSNING

Biblioteklederkonferansen 2018 finner sted på Holmen fjordhotell i Asker 24.-25. oktober. Årets tema er Framtidas folkeopplysning.

Hvordan kan vi fornye folkeopplysningen i bibliotekene? Kan fag- og forskningsbibliotek og folkebibliotek ha en felles tilnærming til det å være folkeopplysningsinstitusjoner i samfunnet? Hvilke trender i samfunnsutviklingen vil berøre bibliotekene? Hva er historien og identiteten til biblioteket og hva kan vi bruke den til? Og kan vi se inn i framtida hvordan arbeidsmarkedet vil bli og hvilken betydning det får for bibliotekene? Hvordan kan vitenskap og kunnskap formidles slik at alle forstår hva det handler om? Verdibasert ledelse hva er det? og hva innebærer det å ha ytringsmot?

Dette og flere aktuelle problemstillinger får du høre mer om på høstens Biblioteklederkonferanse.

Mer informasjon om programmet, foredragsholdere og påmelding til Biblioteklederkonferansen finner du her.

Påmeldingsfristen er 14. september.

Workshop med Matt Finch

Nytt av året er et tilbud fra Fylkesbiblioteket i Akershus om å melde seg på Workshop – Library Island, 23.oktober med Matt Finch, hovedforedragsholder på biblioteklederkonferansen.

Se mer informasjon om workshopen og påmelding til workshopen her.