3. juli 2017

Arena Arendal

2. oktober er fristen for å søke arenamidler for 2018. Bibliotekutvikling.no har benyttet sommeren til å spørre bibliotek som tidligere har fått midler om hvilke erfaringer de har med bruken av disse midlene. Først ut er biblioteksjef Ola Eiksund i Arendal bibliotek.

Biblioteksjef Ola Eiksund i Arendal bibliotek.

Hvilken betydning har arenamidlene hatt for ditt bibliotek?
Arenamidlene har vært viktige og bidratt til et stort løft ved at vi har fått utviklet flere gode arenaer for arrangementer. Dette ville vi av økonomiske grunner ikke kunne gjort uten disse midlene.

Hvordan har dere brukt midlene?
Vi har kjøpt utstyr som er nødvendig for å gjøre det mulig å tilfredsstille økende krav om profesjonalitet, f. eks. diverse lydutstyr, lyssetting, talerstol.

Hva er erfaringene så langt?
Dette har vært et «must» for utvikling av biblioteket som attraktiv samarbeidspartner og arrangør.

Har du et godt råd til andre bibliotek når det gjelder bruk av arenamidler?
Gjør grundige analyser av behov – kjøp kvalitet!

Les årets utlysning av arenamidler her.