Bildebokfestival

Tid: torsdag 18.01.2018 - fredag 19.01.2018
Sted: Campus Vestfold
Arrangør: Institutt for språkfag og biblioteket ved Høgskolen i Vestfold og Brage fagbokhandel

Beskrivelse

Bildebokfestivalen på campus Vestfold er et samarbeid mellom Institutt for språkfag, biblioteket og Brage fagbokhandel.

Festivalen er gratis og arrangeres primært for studenter fra høgskolens studier innen barnehage- og grunnskolelærerutdanningene, men er også åpen for bibliotekarer og andre som arbeider med barn og litteratur.

Torsdag 18. januar er vi er stolte av å kunne presentere illustratøren Linda Bondestam, som vinner av Nordisk Råds barne- og ungdomslitteraturpris 2017 sammen med nå avdøde Ulf Stark for arbeidet med boka Djur som ingen sett utom vi. I tillegg kommer forfatterne og illustratørene Bjørn Ersland, Agnes-Margrethe Bjorvand og Camilla Kuhn.

Fredag 19. januar  inviterer vi til foredrag med universitetslektor ved Umeå Universitet og Mittuniversitetet, Ulla Damber og lektor ved Aarhus universitet Anna Karlskov Skyggebjerg.

Vi får også høre Gro Dahle i samtale med Høgskolelektor Solveig Brandal om bildeboka Sesam Sesam av Gro Dahle og Kaja Linnea Dahle Nyhus.

Under festivalen vil det være en utstilling med bilder av illustratørene og forfatterne Linda Bondestam, Camilla Kuhn og Alice Bjerknes Lima De Faria i Galleri Backer.

Se hele programmet

Festivalen er gratis og åpen for alle.