mai

Søk og gjenfinning i Nettbiblioteket: tips og triks

• Dette event har allerede funnet sted.

Bli med på digitalt påfyll for faglig inspirasjon og orientering. I dette kurset går vi gjennom hva som finnes av innhold i Nasjonalbiblioteket og hvordan man kan gjøre bedre søk i nettbiblioteket

Dato: Torsdag 12.mai
Tidspunkt: 09:00 - 09:45
Se arrangementet live: Klikk her!
Sted: Digitalt
, .
Arrangør: Agder fylkesbibliotek
Meld meg på

Om arrangementet

Nasjonalbibliotekets digitale bibliotek gir nye muligheter for søking på tvers i mange kilder. Her kan du søke i bygdebøker, aviser og annen litteratur. Å orientere seg i hundretusenvis av bøker og millioner av aviser er likevel ikke alltid så enkelt.

I dette kurset går Vidar Iversen, Nasjonalbiblioteket, gjennom hva som finnes av innhold og hvordan du kan gjøre søkene bedre. Han viser oss hvordan du kan sortere treff, søke etter ord i sammenheng og navigerer deg rundt i Nettbiblioteket.

Digitalt påfyll er en del av det nasjonale samarbeidsprosjektet Formidlingskompetanse i folkebibliotek (FiF), og åpent for alle interesserte for faglig inspirasjon og orientering. Meld deg på og følg webinaret fra PC eller mobil.

Agder fylkesbiblioteket har utviklet konseptet som nå tas videre i prosjektet Formidlingskompetanse i folkebibliotek (FiF) – som et tilbud til bibliotek i hele landet! Agder står fortsatt som redaktør for tilbudet, og tar imot ønsker og innspill om innhold.