Sammen om appellfaktorer i bibliotek

Appellfaktorer brukes av mange bibliotek for å gi lånerne gode leseforslag og styrke litteraturformidlingen. Hvordan kan vi jobbe bedre sammen om appellfaktorer?

Dato: Tirsdag 14.desember
Tidspunkt: 09:00 - 10:00
Arrangør: Biblioteksentralen
Meld meg på

Om arrangementet

Velkommen til digitalt frokostseminar om appellfaktorer. Webinaret varer én time og er åpent for alle, men husk å melde deg på for å få møtelenke.
Program:
  • Lesersørvis i norske bibliotek. Ved Vanja Øyrås, rådgiver ved Viken fylkesbibliotek.
  • Etableringen av et kontrollert vokabular på norsk for appellfaktorer. Hvorfor er dette viktig for deling, gjenbruk og formidling? Ved Elise Conradi, metadatasjef i Biblioteksentralen
  • Bruk av tjenestedesign i utviklingen av et registreringsskjema for appellfaktorer som enkelt kan brukes av alle bibliotekansatte i Norge. Ved Katrine Ø. Svela, tjenestedesigner i Biblioteksentralen. Katrine kommer også til vise ett eller to tenkte eksempler på hvordan appellfaktorer kan berike digitale tjenester.