aug

Dato: Tirsdag 30.august
Tidspunkt: 09:00 - 16:00
Sted: Lillestrøm Kultursenter
Kirkegata 11, 2000 Lillestrøm.
Arrangør: Lillestrøm Kommune
Meld meg på

Om arrangementet

Konferansen arrangeres av kommunalområdet kultur og Lillestrømbibliotekene i samarbeid med Viken fylkeskommune og Trøndelag fylkesbibliotek.

På programmet finner du blant annet slam-poet Hanna Wozene Kvam, ordfører Jørgen Vik, forfatter Maja Lunde og nasjonalbibliotekar Aslak Sira Myhre. I tillegg medvirker også forsker Heidi Bergsli, vinner av Oslo bys Kulturpris Anne Beate Hovind og Henrik Sand Dagfinrud, programsjef for Bodø 2024.

Dagen blir delt opp i to bolker der den første er en fellessesjon for alle deltakerne.

Etter konferansen blir det mingling og omvisning i det nye biblioteket for de som ønsker det.

Kulturkonferansen er en del av åpningsuka for Kulturkvartalene i Lillestrøm som varer fra 29. august til 4. september. Hele uken vil det være ulike arrangementer for barn og voksne. Hele programmet for åpningsuken finner du på Lillestrøm kommune