Kultur og bærekraftskonferanse i Trondheim

Norsk kulturforum, i samarbeid med fylkeslaget NOKU Trøndelag, inviterer til en fullspekket todagers konferanse om klima, bærekraftmålene og lokalt kulturliv.

Dato: Onsdag 19.oktober - Torsdag 20.oktober
Tidspunkt: 11:00 - 12:00
Se arrangementet live: Klikk her!
Sted: Havet Arena
Strandveien 104, Trondheim.
Vis kart
Meld meg på

Om arrangementet

Sammen med NOKU Trøndelag arrangerer Norsk kulturforum en todagers konferanse om bærekraftmålene og lokalt kulturliv, i Trondheim 19. og 20. oktober 2022.

Målgruppen for konferansen er kulturfaglige ansatte i fylke og kommune, kulturarbeidere i ulike kulturorganisasjoner, kulturgründerne, festivaler og kulturhus.

I 2022 har Norsk kulturforum valgt bærekraftsmålene som tematisk hovedsatsing. I 2021 satte de fokus på bærekraftmålene ved hjelp av en egen bærekraft-podkast i 11 episoder. Nå krever miljøødeleggelsene og FNs varsko om «kode rød for menneskeheten» et forsterket fokus som kan ruste lokalt kulturliv frem mot 2030. Derfor en egen Bærekraftkonferanse for kulturlivet.

Programmet er under arbeid og oppdateres fortløpende.

Konferansen strømmes, egne digitale billetter selges.