Hvordan skrive en best mulig søknad til tiltak for aktiv formidling?

Høgtlesing for barnehage i Kloppermyrhytta i Stryn. Foto: Siv Merethe Hatlem /Vestland fylkeskommune

Dato: Tirsdag 20.september
Tidspunkt: 10:00 - 11:00
Sted: Digitalt
, .
Arrangør: Nasjonalbiblioteket
Ingen påmelding

Om arrangementet

Nasjonalbiblioteket lyser ut støtte til tiltak for aktiv formidling i norske bibliotek. Med den gjeldende bibliotekstrategien, vil regjeringen bidra til at bibliotekene også tar formidlingen ut av bibliotekrommet, og at man når nye brukere.

Rådgivere fra Nasjonalbiblioteket vil vise hvordan du går fram for å søke midler. De vil gi deg gode råd for søknaden og for prosjektarbeid generelt. Du kan også stille spørsmål som blir besvart underveis i seminaret.

Arrangementet foregår på nett, og blir tilgjengelig på bibliotekutvikling.no i etterkant.

Detaljert program kommer