Laster Arrangementer
13
okt

Digitalt påfyll – Ytringsfrihetskommisjonens rapport

Ytringsfrihetskommisjonen har siden våren 2020 arbeidet med å utrede ytringsfrihetens kår i dagens Norge og å foreslå tiltak for å styrke ytringsfriheten ytterligere. Medlem i kommisjonen Kjersti Løken Stavrum vil presentere arbeidet med utredningen,

Detaljer

Dato: Torsdag 13.oktober
Tidspunkt: 09:00 - 09:45
Sted: Nettseminar
, .
Arrangør: Agder fylkesbibliotek
Ingen påmelding

Om arrangementet

Ytringsfrihetskommisjonen har siden våren 2020 arbeidet med å utrede ytringsfrihetens kår i dagens Norge og å foreslå tiltak for å styrke ytringsfriheten ytterligere. Utredningen ble overlevert  til kultur- og likestillingsministeren under Arendalsuka, 15. august i år. – Et stort og viktig arbeid, som jeg håper vil skape debatt, uttalte Anette Trettebergstuen ved overleveringen.

Kjersti Løken Stavrum var leder av Ytringsfrihetskommisjonen. Hun er utdannet statsviter, har bakgrunn som journalist og redaktør. Nå er hun leder av Stiftelsen Tinius og styreleder i Norsk PEN.

På digitalt påfyll vil hun presentere arbeidet med utredningen, NOU 2022: 9 En åpen og opplyst offentlig samtale.

Digitalt påfyll er en del av det nasjonale samarbeidsprosjektet Formidlingskompetanse i folkebibliotek (FiF).  For å delta kreves det påmelding, og du får tilsendt en unik lenke. Påfyllene kan ses i opptak på Bibliotekutvikling.no.