jun

Digitalt påfyll – «Lesing er kjedelig»: En barne- og ungdomsbibliotekars evige utfordring

I dette kurset deler barne- og ungdomsbibliotekar Caroline Louise Gabrielsen, Vennesla bibliotek, sine tips og triks for å få barn og unge til å lese.

Dato: Torsdag 9.juni
Tidspunkt: 09:00 - 09:45
Se arrangementet live: Klikk her!
Sted: Digitalt
, .
Arrangører: Agder fylkesbibliotekVennesla bibliotek
Meld meg på

Om arrangementet

Som bibliotekansatt får man stadig høre setninger som «jeg liker ikke å lese» eller «lesing er kjedelig».
Å overbevise barn og unge om at lesing er både gøy, spennende, lærerikt og nødvendig, kan til tider virke som et sisyfosarbeid.

Det er lov å prøve og feile når man skal overbevise barn og unge om at lesing er noe positivt. Trikset er å aldri gi opp, for når du finner den rette boka til den rette leseren, skjer det noe helt magisk.

Digitalt påfyll er en del av det nasjonale samarbeidsprosjektet Formidlingskompetanse i folkebibliotek (FiF), og åpent for alle interesserte for faglig inspirasjon og orientering. Meld deg på og følg webinaret fra PC eller mobil.

Agder fylkesbiblioteket har utviklet konseptet som nå tas videre i prosjektet Formidlingskompetanse i folkebibliotek (FiF) – som et tilbud til bibliotek i hele landet! Agder står fortsatt som redaktør for tilbudet, og tar imot ønsker og innspill om innhold.